fbpx

Luft-Vann Varmepumper

Spesielt utviklet for nordiske forhold, som med siste teknologi svært effektivt produserer varmt vann til oppvarming og forbruk

NIBE har luft-vann varmepumper, spesielt utviklet for nordiske forhold, som med siste teknologi svært effektivt produserer varmt vann til oppvarming og forbruk. Med lønnsom investering, enkel installasjon og høy besparelse har luft-vann varmepumpene fra NIBE blitt tatt godt imot av både installatører og forbrukere.

NIBE
NIBE satser tungt på utvikling av luft-vann varmepumper og tilbyr både splitt- og monoblockløsninger. NIBE luft-vann varmepumper er driftssikre og har høy effektfaktor og besparelse.

Monoblock
Bestselgeren NIBE F2040 er en inverterstyrt varmepumpe som kan redusere energiforbruket til oppvarming med opptil 75 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming. Dette er valget for alle huseiere som ikke vil eller kan bore en energibrønn på eiendommen. Den leveres som en driftsklar enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling, og krever ingen kjøletekniskmontasje. NIBE F2040 er svært stillegående og kommer i størrelsene 8, 12 og 16 kW. Kombinert med NIBEs fleksible VVM 320 innemodul utgjør den et komplett varme- og varmtvannssystem. NIBE 2040 leveres med NIBE Uplink for styring og kontroll av varmepumpen via Internett.

Splitt
NIBE SPLIT HBS 05 er en driftsklar ”Plug and Play”-enhet for tappevann, oppvarming eller kjøling. Den kombinerer en utedel av høy kvalitet med en innedel med NIBEs banebrytende teknikk til ett system for oppvarming, kjøling og varmtvann. Systemet bruker kuldemedium og har en svært høy effektfaktor. NIBE SPLIT leveres i 8, 12 og 16 kW.

Luft-Vann Varmepumper

Trenger du hjelp med valg av varmepumpe?